ČESKÁ KŘENOVÁ OMÁČKA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE: 1/2 l mléka, 2 lžíce polohrubé mouky, sůl, 2 lžíce jemně nastrouhaného křenu, 2 lžíce jemně nastrouhaných oloupaných mandlí, 1 lžíce másla, 1 lžička cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Ve studeném mléce rozmícháme mouku, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme asi 20 minut, pak sejmeme z ohně a do omáčky vmícháme jemně nastrouhaný 1 křen, oloupané a nastrouhané mandle, vmícháme máslo a ještě podle chuti přisolíme a přisladíme. Krémově hustou křenovou omáčku podáváme k vařenému uzenému masu, k vařenému hovězímu nebo ji podáváme s vařenými vejci.



ČESKÁ KŘENOVÁ OMÁČKA ČESKÁ KŘENOVÁ OMÁČKA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,79 | Hodnotilo: 540 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz