BEŠAMELOVÁ OMÁČKA I

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE: 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké nebo polohrubé mouky, 1/4 l sladké smetany nebo mléka, 1/4 l vývaru z masoxu. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme mouku a za stálého míchání ji smažíme. Když zežloutne, zalijeme ji studeným vývarem z masoxu (můžeme však použít i vývar z ryb, pokud chceme připravit omáčku k rybám, ze zeleniny, z drůbeže apod.) a mlékem nebo smetanou a osolíme ji. Omáčku vaříme za občasného zamícháni asi 30 minut. Z této základní omáčky můžeme připravit přidáním dalších přísad omáčku koprovou, houbovou, žampiónovou, okurkovou, pažitkovou a další, které pak ještě l doplňujeme žloutky, vínem, kořením, bylinkami apod.

BEŠAMELOVÁ OMÁČKA I BEŠAMELOVÁ OMÁČKA I



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 1113 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz