VEŘOVÉ ŽEBÍRKO „GOURMAND“

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Naklepaná, osolená a po obou stranách v oleji s máslem opečená žebírka vyjmeme z tuku, na pánev přidáme sladkou smetanu nakrájené plátky žampiónů a necháme dobře povařit. Do hotové omáčky vložíme kolečka citrónu a pomeranče, ochutíme ji bílým vínem a přelijeme ji přes maso. Podáváme se šunkovým rizotem.

VEŘOVÉ ŽEBÍRKO „GOURMAND“ VEŘOVÉ ŽEBÍRKO „GOURMAND“



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,90 | Hodnotilo: 489 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz