MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KÝTA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 1000g vepřového z kýty, 80g slaniny, 80g tuku, 50g mouky, 1/8 l kyselé smetany nebo hříbky. Marináda: 3 díly vody, 1 díl octa, sůl, I cibule, kořenová zelenina, zrnka pepře a nového koření. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kýty stáhneme kůži a odřežeme tučné části. Potom uvaříme marinádu, necháme ji vychladnout a vložíme do ní maso. Zůstane v ní ležet několik dní (v létě 4, v zimě 8), přičemž je jednou za den obrátíme. Potom maso vyjmeme, prošpikujeme a na tuku a na zelenině z marinády pečeme. Marinádu ohřejeme a použijeme ji po lžících na zalévání pečeně. Je-li maso napolovic měkké, podlijeme je kyselou smetanou s rozkvedlanou moukou a dopečeme je za neustálého polévání marinádou. Místo smetany můžeme použít hříbky, které s kýtou pečeme. V tom případě musíme ovšem odstranit z omáčky zeleninu.

MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KÝTA. MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KÝTA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,04 | Hodnotilo: 1309 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz