UZENÉ MASO PO RYCHTÁŘSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO UZENÉ / 




INGREDIENCE: 200g uzeného bůčku, 350g vařených brambor, 150g cibule, 100g másla, 100g hříbků, 2 dl sladké smetany, muškátový květ, trochu strouhanky, zelené petrželky, hladké mouky, 1 vejce. POSTUP PŘÍPRAVY: Vařené brambory, nejlépe rohlíčky, nakrájíme na kolečka a vařený uzený bůček na kostky. Ohnivzdornou nádobu vymažeme máslem a do.ní klademe střídavě brambory, maso, na plátky nakrájenou cibuli, hříbky či žampióny, posypeme nasekanou petrželkou a jako poslední opět vrstvu brambor. Vše zalijeme máslovou omáčkou, kterou připravíme z másla, hladké mouky, vejce a sladké smetány, což jsme osolili a okořenili muškátovým květem. Nakonec posypeme strouhankou a pečeme v troubě.

UZENÉ MASO PO RYCHTÁŘSKU. UZENÉ MASO PO RYCHTÁŘSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,83 | Hodnotilo: 591 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz