TELECÍ PEČENĚ PO FRANCOUZSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO TELECÍ / 




INGREDIENCE: 1000g telecí kýty, 50g slaniny, 40g másla, kapary, 50g celeru, 1 cibule, hřebíček, 1 sardelka, 1 lžíce másla, trochu strouhanky,2 lžíce smetany, trochu mouky, 1/4 l smetany, opět trochu mouky a 1/8 l bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Telecí maso z kýty odblaníme a osolíme. Na pekáč dáme kostičky slaniny, kousek másla, kapary, plátky celeru, cibuli, hřebíček a vše krátce osmažíme. Teprve potom přidáme maso, podlijeme je vodou a pečeme slabou hodinku. Mezitím je občas potíráme sardelovým máslem. Když je pečeně skoro hotová, potřeme ji řídkou kaší ze sladké smetany a mouky a necháme dopéci. Posypeme ji ještě nahoře strouhankou a dáme zrůžovět. Šťávu slijeme, zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou, ochutíme bílým vínem, povaříme a nalijeme na rozkrájenou pečeni.

TELECÍ PEČENĚ PO FRANCOUZSKU. TELECÍ PEČENĚ PO FRANCOUZSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1414 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz