VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ NA PAPRICE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1 kg předního masa z jehněte, 75 g rostlinného tuku, 1 dl mléka, 75 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, sladká paprika. POSTUP PŘÍPRAVY: Drobně krájenou cibulku osmažíme v poloviční dávce tuku, přidáme papriku, zalijeme trochou vařící vody; vložíme vyprané, na stejné díly rozsekané maso, osolíme a dusíme pod pokličkou do měkka. Dušené jehně vyndáme pomocí drátěné naběračky, šťávu zahustíme předem připravenou světlou jíškou z druhé poloviny tuku a mouky, dobře promícháme, podle potřeby zředíme, vodou, aby omáčka byla přiměřeně řídká a vaříme do zhoustnutí. Nakonec zalijeme mlékem, podle chuti osolíme, přecedíme přes jemné sítko na maso, necháme převařit a podáváme. Jehněčí maso nemá být rozvařené ani tuhé, kosti se musí lehce oddělit od masa.

VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ NA PAPRICE VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ NA PAPRICE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,83 | Hodnotilo: 1232 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz