SRBSKA DOLMA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Umeleme 1/2 kg skopového masa, přidáme k němu 1/2 sklenice vařené rýže, 1 jemně nakrájenou cibuli, petrželku, osolíme a opepříme. Pak omyjeme vinné nebo kapustové listy, naplníme je nádivkou a svineme. Složíme je těsně podle sebe do hlubšího kastrolu, polijeme máslem, přidáme 1 sklenici vývaru ze skopových kostí a zakryté dusíme asi hodinu. Pravá dolma se podává s kyselým mlékem, v němž jesme rozmíchali česnek utřený se solí a skořicovým cukrem.

SRBSKA DOLMA. SRBSKA DOLMA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 536 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz