SKOPOVÁ KÝTA NA ROŽNI .

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1 celá skopová kýta, 2 paličky česneku, sůl, 200 ml bílého vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kýtu vykostíme, protkneme podélně rozčtvrcenými stroužky česneku, v celku napíchneme na rožeň, upravíme a za otáčení pomalu pečeme na dřevěném uhlí, nejlépe u bočního svislého ohniště, kdy můžeme do pekáče pod rožněm chytat vypečený tuk se šťávou a maso jim potírat. Solíme při pečení a v závěru polijeme vínem. Maso svrchu neskrajujeme, kýtu podáváme v celku, až je propečená a šťavnatá a polijeme ji prohřátou šťávou z pekáče. Podáváme s chlebem.



SKOPOVÁ KÝTA NA ROŽNI . SKOPOVÁ KÝTA NA ROŽNI .



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,84 | Hodnotilo: 630 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz