SKOPOVÁ KYTA NA ČESNEKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 500 g skopové kýty bez kosti, 75g rostlinného tuku, 100 g cibule, 40 g česneku, 25 g hladké mouky, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Kýtu omyjeme, osušíme, potřeme částí česneku utřeného se solí a necháme asi. hodinu odležet. Tuk rozpustíme, přidáme drobně krájenou cibuli, osmažíme slabě do růžova, přidáme zbytek drobně krájeného česneku, připravenou kýtu vložíme do pekáče a opečeme po obou stranách do zlatova. Pak ji zalijeme trochou vařící vody, opepříme a pečeme v troubě pod pokličkou do měkka. Při pečení maso obrátíme a podle potřeby zalijeme trochou horké vody, aby se šťáva nepřipálila. Pečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažnou vodou a vaříme až houstnoucí šťáva se počne oddělovat od tuku. Hotovou šťávu přecedíme přes jemný cedník a přeléváme jí maso nakrájené přes vlákna. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

SKOPOVÁ KYTA NA ČESNEKU. SKOPOVÁ KYTA NA ČESNEKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,75 | Hodnotilo: 522 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz