JEHNĚČÍ ROLKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 500 g vykostěného jehněčího hrudí, pepř, sůl, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla. Nádivka: 3 starší rohlíky, 2 dl mléka, 1 lžíce rozpuštěného másla, 2 vejce, muškátový oříšek, pepř, posekané bylinky (petrželka, kopřivy, různé natě). POSTUP PŘÍPRAVY: Maso rozložíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a obložíme nádivkou. Pečlivě svineme a ovážeme nití. Rolku vložíme do pekáče, pokapeme olejem a pečeme dozlatova. Během pečení podléváme horkou vodou. Nádivka: rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem s rozšlehanými žloutky, máslem a solí. Po vsáknutí tekutiny přidáme koření, natě a sníh z bílků. Důkladně vše promícháme. Po upečení rolku vyjmeme z pekáče, odmotáme nitě a nakrájíme úhledné plátky Vypečenou šťávu zjemníme máslem.

JEHNĚČÍ ROLKA. JEHNĚČÍ ROLKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,85 | Hodnotilo: 926 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz