JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 800g jehněčího masa bez kosti, 200g cibule, mlela sladká paprika, mletý pepř, 2 pálivé zelené papriky, bobkový list, česnek, sůl, rajčatová šťáva, 700g brambor, 1 kysaná okurka. POSTUP PŘÍPRAVY: Jehněčí maso pokrájíme na kostky. Maso dáme dusit s drobné nakrájenou cibulí bez přidání dalšího omastku. Když maso pustilo šťávu, vmícháme papriku, pepř, pokrájené papriky a bobkový list, rozetřený česnek, osolíme a přikryté dusíme. Po chvilce maso podlijeme trochou rajčatové šťávy. K téměř měkkému masu vložíme brambory pokrájené na kostičky a přilijeme tolik rajčatové šťávy, aby vše bylo zalité. Zamícháme a dusíme na malém plaménku, až maso i brambory změknou. Ke konci dušení přidáme okurku pokrájenou na kostičky.

JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU. JEHNĚČÍ PO PASTEVECKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,87 | Hodnotilo: 593 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz