JEHNĚČÍ PEČENĚ NA SARDELÍCH.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1000g jehněčího z kýry, 2 - 3 sardele, 1 g másla, 1/4 l kyselé smetany 10g hrubé mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Sardele vykostíme, jemně nakrájíme a s 1/2 lžíce másla zpracujeme. Maso omyjeme ve vlažné vodě, osušíme a potřeme je po celém povrchu touto sardelovou pastou. Položíme je tou stranou, na které nejsou žádné kosti, na pekáč s rozpuštěným máslem, opečeme je a obrátíme. Zprvu je pečeme bez polévání, později s částečným, nakonec s neustálým. Po 1 1/2 hodině zlatohnědou pečeni vyndáme a do šťávy nalijeme kyselou smetanu s rozkvedlanou moukou. Zamícháme a necháme ještě krátce povařit.

JEHNĚČÍ PEČENĚ NA SARDELÍCH. JEHNĚČÍ PEČENĚ NA SARDELÍCH.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,95 | Hodnotilo: 563 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz