JEHNĚČÍ KEBABY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 3 cibule, 1 stroužek česneku, 1 jehněčí kýta (asi 1,5 kg vykostěné a nakrájené na kousky).
Marináda: 50 ml vinného octa, 1 lžička mletého koriandru, 1 lžička drceného kmínu, 1/2 lžičky chilli, 1 lžička mleté kurkumy, 1 lžíce cukru, 2 bobkové listy, 2 feferonky, sůl, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vyšší misku vytřeme česnekem, naklademe do ní kousky masa a zakryjeme vrstvou cibule (rozdrcené a rozdělené). Ocet, koriandr, kmín, chilli, kurkumu, cukr a bobkový list 5 minut povaříme. Uvařenou marinádu necháme vychladnout , zalijeme maso, přidáme feferonky, osolíme, opepříme, přikryjeme a necháme přes noc v lednici. Kostky masa s cibulí necháme odkapat, napícháme je na grilovací jehly a opékáme na grilu 15 až 20 minut za občasného polévání marinádou.



JEHNĚČÍ KEBABY. JEHNĚČÍ KEBABY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 570 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz