FRANCOUZSKÁ JEHNĚČÍ ŽEBÍRKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 4 jehněčí žebírka, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, bazalka, 1 dl olivového oleje, 30 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme do připraveného nálevu. Opečeme po obou stranách na teflonové pánvi. Podáváme s kouskem másla a opečenými bramborami.

FRANCOUZSKÁ JEHNĚČÍ ŽEBÍRKA. FRANCOUZSKÁ JEHNĚČÍ ŽEBÍRKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 693 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz