DUŠENÉ SKOPOVÉ MASO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 500g skopového, 750g brambor, 500g bílého zelí nebo kapusty, 3 cibule, 100g slaniny, pepř; kmín, 1/2 l vývaru. POSTUP PŘÍPRAVY: Libové skopové maso nakrájíme na malé kousky, loupané syrové brambory na kostky a bílé zelí nebo kapustu na proužky. Zelí před krájením spaříme. Nyní vezmeme hrnec s těsným uzávěrem a na jeho dno navrstvíme kostičky slaniny. Po slanině přijdou kostky brambor, potom kousky masa, po nich proužky zeleniny a potom opět brambory, maso, zelenina atd., až vše končí. bramborami. Na každou vrstvu přijde přitom sůl; pepř, kmín a v tuku osmažená na drobno nakrájená cibule. Na všechno nalijeme vývar, hrnec dobře uzavřeme a necháme dusit 1 – 1 1/2 hodiny.

DUŠENÉ SKOPOVÉ MASO. DUŠENÉ SKOPOVÉ MASO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 451 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz