BULHARSKÉ SKOPOVÉ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




Skopové zbavíme tuku, naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, poprášíme zázvorem a lžící maizeny. Pak odložíme maso do chladna a mezitím nakrájíme nadrobno cibulku, dáme ji na oleji zpěnit, přidáme odleželé maso, které na prudkém ohni osmažíme do zlatova. Pak přidáme kousek hlávky nakrájeného zelí, na růžičky rozebraný malý květák, celer nakrájený na nudličky, hrst sušených hub, 5 rajčat nakrájených na kolečka, poprášíme sladkou paprikou, přidáme třený česnek, bobkový list, asi 2 lžíce oleje, zakryjeme pokličkou a dusíme. Ke konci vezmeme 6 oloupaných nakrájených syrových brambor a dusíme je s masem i se zeleninou do měkka.

BULHARSKÉ SKOPOVÉ BULHARSKÉ SKOPOVÉ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 520 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz