JIČÍNSKÉ SVÍČKOVÉ ŘEZY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky svíčkové osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji s máslem. Maso vyjmeme a na pánev přidáme kousek másla a předem ovařené, vypeckované sušené švestky, které jsme obalili slabým plátkem slaniny a propíchli polovinou opražené mandle, aby nám špek na švestce držel. Na másle opečené švestky zalijeme trochou přírodní šťávy z pečeně, přidáme kečup, červené víno a takto připravenou šťávou polijeme maso. Nakonec je posypeme drobně nakrájeným uvařeným bílkem a na nudličky rozkrájenou šunkou. Podáváme s osmaženými brambory.

JIČÍNSKÉ SVÍČKOVÉ ŘEZY. JIČÍNSKÉ SVÍČKOVÉ ŘEZY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 1127 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz