ŽAMPIÓNOVÉ LÍVANCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 


Od pani Peškové.

INGREDIENCE: 250 g Hrašky, 250 ml vody, 1 velká cibule nebo pórek, 100 g žampionů, olej na smažení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hraška je bezlepkové a bezvaječná těstíčko z hrachu, které se dá koupit ve zdravých výživách.
Hrašku důkladně rozmícháme s vodou na řídké těstíčko. Cibuli nebo pórek jemně nakrájíme a vmícháme do těstíčka. Do rozehřátého oleje klademe lžící těsto, které stejnoměrně rozetřeme a zakulatíme. Žampiony nakrájíme na tenké plátky o síle asi 2 mm a vtlačíme na povrch lívanečku. Lívanečky zvolna smažíme po obou stranách dozlatova. Hříbeček žampionu na povrchu lívanečku je lákavou ozdobou pro strávníka. Pro urychlení můžeme žampiony nasekat přímo do těstíčka z hrašky.
Příloha: Lívanečky můžeme podávat se zeleninovým salátem a dresingem jako samostatný pokrm, anebo jako přílohu volíme vařené brambory, či bramborovou kaši.
Poznámka: Při přípravě lívanečků můžeme použít do těstíčka jakoukoli mraženou, vařenou či čerstvou zeleninu, kterou máme po ruce.



ŽAMPIÓNOVÉ LÍVANCE. ŽAMPIÓNOVÉ LÍVANCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 562 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz