FAZOLE S KLOBÁSOU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 300 g bílých fazolí, 2 bobkové listu, 200 g klobásy nebo uzeného bůčku, l velká cibule, 2 lžíce tuku, 2 lžíce hladké mouky, l lžíce sladké papriky, 4 lžíce kečupu, 4 stroužky česneku, pažitka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je uvaříme s bobkovým listem doměkka. V kastrole rozehřejeme tuk, osmahneme na něm nakrájenou cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalijeme vodou s kouskem masoxu nebo vývarem z uzeného bůčku. Za stálého míchání povaříme (omáčka musí být hustá), přidáme vařené fazole, promícháme a ochutíme solí, rozdrceným nebo nastrouhaným česnekem, kečupem a nadrobno nakrájenou pažitkou. Klobásu nebo vařený uzený bůček (nebo jiné maso) nakrájíme na plátky nebo na kostky, můžeme je lehce opéct na troše oleje, a vmícháme do fazolí. Podáváme horké. Povrch můžeme ještě posypat zelenou cibulkou.



FAZOLE S KLOBÁSOU FAZOLE S KLOBÁSOU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 980 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz