LISABONSKÝ KRALÍK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Připravíme si marinádu ze dvou sklenek vína ,jedné sklenky vinného octa, krájené cibule, několika pepřů, jalovců a bobkového listí, což všechno dohromady necháme přejít varem. Ve vychladlé marinádě necháme máčet králíka dva dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině. Při pečení podléváme marinádou. Omáčku zahustíme moukou a povařenou scedíme na králíka. Do omáčky můžeme rovněž přidat kyselou smetanu. Tento způsob úpravy je zvlášť výhodný, máme-li staršího králíka.

LISABONSKÝ KRALÍK. LISABONSKÝ KRALÍK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 451 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz