KRÁLÍK S VEPŘOVÝM BŮČKEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 




INGREDIENCE: 2 králík, 500g libovějšího vepřového bůčku nebo pecka, palička česneku, sůl, kmín, 2 cibule, 1 lžíce mouky na zahuštění šťávy. POSTUP PŘÍPRAVY: Králíka naporcujeme, potřeme česnekem utřeným se solí (nebo česnekovou pastou), posypeme drceným kmínem a vložíme do pekáče. Přidáme stejně ochucené vepřové maso, na kostky nakrájenou cibuli, vše podlijeme vodou a pečeme v troubě doměkka. Pokud je králík mladý, vepřové maso musíme péct dříve a králíka přidáváme asi o 40 minutách pečení. Při pečení oba druhy masa přeléváme vypečenou šťávou, podléváme vodou a obracíme, aby pěkně zčervenaly. Vypečenou šťávu slijeme, zahustíme ji moukou (není to třeba), z pekáče seškrabeme napečenou šťávu, zředíme ji vodou, vše společně povaříme a ještě můžeme zjemnit čerstvým máslem. Králíka s bůčkem podáváme s knedlíky a dušeným špenátem.

KRÁLÍK S VEPŘOVÝM BŮČKEM KRÁLÍK S VEPŘOVÝM BŮČKEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 1210 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz