KOŘENÍ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KOŘENÍ / 




  • BAZALKA - do polévek, omáček, karbanátku,salátu, zvěřiny a ryb.
  • BADYÁN - do kompotů, likérů, pečiva a čínské kuchyně.
  • BEDRNÍK - do polévek, salátů a omáček.
  • ČERNOBYL - na pečenou husu.
  • CHILLI - do marinád,bylinkového octa a olejů, indické a čínské kuchyně.
  • DOBROMYS - na telecí a skopové maso.
  • ESTRAGON - k pečeným a dušeným masům, do salátů, k nakládání okurek a rajských jablíček.
  • FENYKL - k nakládání zeleniny( zvlášť okurek) a do dýňových kompotů.
  • HŘEBÍČEK - do rýže, sladkých pokrmů, punčů, červeného zelí,mletý do masových šťáv a omáček.
  • JALOVEC - na zvěřinu, zelí, do solných laků a nálevů na maso.
  • KARDAMON - do dušených mas,černé kávy, ovocných salátů a dortů.
  • CURRY - na kuře, vepřové maso, do indických rýžových pokrmů.
  • KERBLÍK - do salátů a světlých omáček.
  • KMÍN - na vepřové maso, do zelí,pečiva, k pečení husy a kachny.
  • KOPR - k nakládání okurek a do okurkových salátů.
  • KORIANDR - k nakládání zeleniny, na krůtu, do pečiva a indické kuchyně.
  • KURKUMA- indická kuchyně, do polévek a do rýže.
  • LEVANDULE - k přípravě ryb.
  • LIBEČEK – k přípravě polévek a omáček.
  • MAJORÁNKA - do polévek, uzenin a jaternic.
  • MÁTA PEPRNÁ – do marinád, na jehněčí maso.
  • MEDUŇKA – k aromatizování rýže, do salátů, nápojů, želé a bowlí.
  • MUŠKÁTOVÝKVĚT – do nádivek, polévek a zelí.
  • MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK – do polévek, zelí a indické kuchyně.
  • MYRTA – do sladkých pokrmů a při uzení masa.
  • OREGÁNO – italská a francouzská kuchyně.
  • PAPRIKA – do guláše a zeleninových jídel.
  • PEPŘ BÍLÝ – univerzální použití.
  • PEPŘ ČERNÝ - univerzální použití.
  • PEPŘ ZELENÝ – na bifteky a paštiky.
  • PUŠKVOREC- do ovocných salátů, likérů a kompotů.
  • ROZMARÝN – na drůbež, ryby a do marinád.
  • ŘEŘICHA – do salátů z okurek, hlávkového salátu a salátu z rajských jablíček.
  • SATUREJKA – do omáček, fazolového salátu, kapusty, omáček, k nakládání okurek a zelí.
  • SEZAM – do pečiva.
  • SKOŘICE – na sladké pokrmy, do kávy a svařeného vína.
  • ŠAFRÁN – do polévek a rýžových jídel, do dortů a sladkého pečiva.
  • ŠALVĚJ – na telecí a skopové maso, ryby a drůbež.
  • TYMIÁN – na drůbež a ryby, do míchaných vajec, k nakládání okurek.
  • YZOP – na luštěniny a do polévek.
  • ZÁZVOR – na maso, do polévek, k sladkým pokrmům.


KOŘENÍ KOŘENÍ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,84 | Hodnotilo: 1306 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz