KRKONOŠSKÝ HOUBOVÝ NÁKYP.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 80g sušených hub, 8 housek, 1/2 l mléka, 30g krupice, sůl, pepř, stroužky česneku, 1 malá cibule, majoránka, 4 vejce, 30g másla sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Sušené houby necháme nejdříve nabobtnat, potom je uvaříme i měkka a rozsekáme. Housky rozřežeme na kostky, přelijeme mlékem, vmícháme do nich vejce, přidáme krupici a necháme vykynout. jednom dílu másla zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, dusíme, potom ochutíme česnekem rozetřeným v soli a majoránkou, nakonec vše dáme s houbami dohromady a zpracujeme v jedno těsto. Osolíme je a opepříme, vložíme do vymaštěného pekáče a pečme v předem rozpálené troubě asi 45 minut. Tento nákyp krájíme jako koláč a podáváme buď za tepla, nebo za studena.

KRKONOŠSKÝ HOUBOVÝ NÁKYP. KRKONOŠSKÝ HOUBOVÝ NÁKYP.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

 



Průměr:  2,81 | Hodnotilo: 391 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz