HOUBY PEČENÉ NA PLOTNĚ NEBO V PŘÍRODĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: Ryzce, syrovinky, ryzce pravé a ryzce peprné sůl a kmín.

POSTUP PŘÍRAVY: Očištěné klobouky hub osolíme, posypeme čerstvé umletým kmínem a na okraji plotny pečeme po obou stranách, až zhnědnou. Mohou se také péci v pánvi na rozehřátém oleji s vyšší teplotou. V přírodě se pečou nabodnuté na větvičce nad žhavými uhlíky ohníčku. Opečené na plotně nebo nad ohněm a potřené máslem jsou pro milovníky houbových pokrmů lahůdkou. Příloha: chléb nebo slané rohlíky.



HOUBY PEČENÉ NA PLOTNĚ NEBO V PŘÍRODĚ. HOUBY PEČENÉ NA PLOTNĚ NEBO V PŘÍRODĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

 

xFonka
xFon.eu


Průměr:  2,81 | Hodnotilo: 665 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz