HOUBOVÝ ŠAŠLIK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE:K přípravě houbového šašliku používáme hlavně menší kloboučky žampiónů, hříbků i křemenáčů, dále pak rohlíky, drůbeží nebo telecí játra, sůl mletý pepř a olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Kloboučky hub očistíme. Žampiónové kloboučky navíc ještě sloupneme. Rohlíky nakrájíme na plátky tlusté asi 3/4 cm. Játra nakrájíme na plátky tlusté asi 1/2 cm, ve stejné velikosti plátků rohlíků a kloboučků hub. Pak kloboučky hub, plátky rohlíků a jater střídavě napichujeme na rožňovou jehlu nebo na špejli, osolíme, opepříme a v rozehřátém oleji 6 minut pečeme. Pečeme-li je na grilu pak je občas při pečení potíráme olejem. Příloha: opečené nebo smažené brambory, kečup anebo salát ze syrové zeleniny. Pro 1 osobu počítáme 2 šašliky.

HOUBOVÝ ŠAŠLIK. HOUBOVÝ ŠAŠLIK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

 

xFonka
xFon.eu


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 189 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz