HOUBOVÁ NÁDIVKA I.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 200g čerstvých hub (pečárky, hřiby pravé a ostatní houby hřibovité, klouzky, křemenáče anebo houby ve směsi), 40g másla a 50g cibule, 40g másla, 2 žemle, 1/4 l mléka, 1 vejce, 1 žloutek, trocha muškátového květu, mletého pepře a petrželky, sůl a trochu strouhanky. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole rozehřejeme máslo, v něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozsekané houby, osolíme a udusíme doměkka. V misce utřeme máslo do pěny, k němu přimícháme žemle namočené v mléce, dobře vymačkané a sítem protřené, vejce, žloutek podušené houby, jemně rozsekanou petrželku, sůl, koření a nádivku dobře promícháme. Je-li nádivka řidší konzistence, zahustíme ji podle potřeby strouhankou. Nádivku používáme k nadívání kuřat, telecího hrudí, vepřového bůčku, zelenin apod.

HOUBOVÁ NÁDIVKA I. HOUBOVÁ NÁDIVKA I.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

 

xFonka
xFon.eu


Průměr:  2,78 | Hodnotilo: 200 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz