JÁTRA SE SLANINOU NA TYMIÁNU II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 450 g malých brambor, 350 g drůbežích jater, 300 g másla, 80 g slaniny, 400 g konzervovaných rajčat, 1 nasekaná cibule, 1 utřený stroužek česneku, 1 nahrubo nasekané jablko, 1 lžička papriky, 1 lžíce worcesteru, 3 lžíce petrželky, tymián, sůl, pepř, olivový olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory uvaříme, rozpůlíme a opečeme na oleji. Játra po obou stranách okořeníme pepřem a paprikou a na másle opečeme. Vyndáme a uložíme na teplé místo. Na pánev přidáme olej a dozlatova opečeme cibuli, slaninu a česnek. Přidáme jablko a 2 minut osmahneme, pak vmícháme rajčata, tymián a worcester. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 3 až 4 minuty. Do omáčky vložíme brambory a navrch játra. Zakryjeme a necháme 3 až 4 minuty prohřát. Posypeme petrželkou a podáváme.



JÁTRA SE SLANINOU NA TYMIÁNU II JÁTRA SE SLANINOU NA TYMIÁNU II




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,94 | Hodnotilo: 504 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz