FRANCOUZSKÝ PULARD JAKO BAŽANT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / 




POSTUP PŘÍPRAVY:
Očištěného pularda prošpikujeme na proužky nakrájenou slaninou.
Osolíme zevnitř i svrchu a vložíme do kastrolu s jemné nakrájenou cibulkou.
Přidáme několik celých pepřů, několik rozdrcených jalovcových bobulek, kousek másla a na kostičky nakrájenou slaninu.
Necháme péci za častého podlévání pod poklicí do měkka.
Pak pularda vyjmeme z kastrolu, vysmahneme šťávu, slabě ji zaprášíme, zalijeme vývarem nebo horkou vodou a povaříme.
Pak dáme na rozporcovaného pularda.
Podáváme s červeným zelím nebo s brusinkami a s bramborem.

FRANCOUZSKÝ PULARD JAKO BAŽANT. FRANCOUZSKÝ PULARD JAKO BAŽANT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz

 

xFonka
xFon.eu


Průměr:  2,87 | Hodnotilo: 780 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz