ZAPEČENÉ MEXICKÉ BRAMBORY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 8 kusu velkých brambor, 100g anglické slaniny, 1 větší cibule, sůl, pepř, ml. pálivá paprika, 250g tvrdého sýra, 50g Ramy Classic, alobal, 1 kelímek Ramy Cremefine zakysaného krému, 5 stroužků česneku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory omyjeme a asi 30 minut vaříme ve slupce. Scedíme a necháme trochu vychladnout. Bramborům vodorovně seřízneme vršky a vydlabeme je. Na pánvi rozškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme najemno nasekanou cibuli. Necháme vychladnout. Předehřejeme si troubu na 200°C. Vydlabanou bramborovou hmotu smícháme se slaninou, osolíme, opepříme a přidáme pálivou papriku a nastrouhaný sýr. Směsí naplníme vydlabané brambory a obložíme vločkami Ramy Classic. Brambory zabalíme do alobalu a dáme na 20 minut zapéct do trouby. Nakonec na každý brambor vložíme lžíci zakysaného krému rama Cremefine smíchaného se solí a prolisovaným česnekem.



ZAPEČENÉ MEXICKÉ BRAMBORY. ZAPEČENÉ MEXICKÉ BRAMBORY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz