ZAPEČENÁ BRAMBOROVÁ KAŠE S DRŮBEŽÍM MASEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 1 kg brambor, 100 % másla, 4 vejce, 100 g eidamu, 100 g pečeného drůbežího masa, asi 1/2 l mléka, pažitka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané brambory nakrájíme a ve slané vodě uvaříme doměkka. Pak je scedíme, rozmačkáme, přidáme horké mléko a máslo a vypracujeme hladkou kaši. Ohnivzdornou misku vymastíme, urovnáme do ní kaši a do povrchu uděláme prohlubně. Ty do poloviny zasypeme nakrájeným drůbežím masem a pak do každé rozklepneme vajíčko. Posolíme ho, posypeme pažitkou a celý pokrm na povrchu posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v horké troubě dorůžova.



ZAPEČENÁ BRAMBOROVÁ KAŠE S DRŮBEŽÍM MASEM ZAPEČENÁ BRAMBOROVÁ KAŠE S DRŮBEŽÍM MASEM




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,88 | Hodnotilo: 225 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz