ŠUMAVSKÝ ŠTERC.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 1,2 kg brambor, sůl, voda, sádlo, hrnek hrubé mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout. Pekáč vymažeme sádlem. Brambory v ruce drobíme, přisypáváme mouku a děláme žmolky, které volně dáváme do pekáče. Pak pečeme v troubě nebo na plotně, přimašťujeme a obráceným koncem vařečky prošťuchujeme, až je šterc dozlatova opečen.



ŠUMAVSKÝ ŠTERC. ŠUMAVSKÝ ŠTERC.




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,90 | Hodnotilo: 266 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz