PROVENSÁLSKÉ BRAMBORY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 1 kg brambor, 50 g másla nebo oleje, 2 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, 1 lžička sušené bazalky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. V kastrole rozehřejeme tuk, přidáme utřený česnek a necháme zpěnit. Vložíme brambory, osolíme, opepříme a za stálého míchání osmahneme. Dochutíme rozemnutou bazalkou. Podáváme jako přílohu ke karbanátkům nebo k vaječné omeletě.



PROVENSÁLSKÉ BRAMBORY. PROVENSÁLSKÉ BRAMBORY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz