LEPENICE S CIBULKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 1 kg brambor, 400g kysaného nebo sterilovaného zelí, 100 g sádla, 2 cibule, kmín, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory oškrábeme, opláchneme ve vlažné vodě a překrájíme. Dáme do osolené vody a vaříme doměkka. Scezené brambory rozšťoucháme, přidáme kmín, podušené zelí a poloviční dávku na sádle osmažené cibule. Zbytek usmažené cibule se sádlem přidáváme na lepenici při podávání. Lepenici s cibulkou podáváme samostatně jako bezmasé jídlo, doplněné salátem nebo okurkou, nebo ji podáváme s opečenou klobásou.



LEPENICE S CIBULKOU. LEPENICE S CIBULKOU.




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 133 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz