JIHOČESKÁ LEPENICE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 1kg brambor,400g kysaného zelí, kmín, špetka cukru, 2 lžíce sádla, 1 cibule, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme do měkka v osolené vodě a ochucené kmínem. Kysané zelí vymačkáme, nakrájíme na malé kousky a dochutíme špetkou cukru. Na sádle osmáhneme nadrobno nakrájenou cibuli. Brambory scedíme, rozmačkáme a do horkých brambor vmícháme zelí a osmaženou cibulku. Dobře promícháme. Hodí se jako příloha k masitým pokrmům,párkům nebo klobásám.



JIHOČESKÁ LEPENICE. JIHOČESKÁ LEPENICE.




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,84 | Hodnotilo: 144 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz