BRAMBOROVÝ KOTLÍK S PÓRKEM – Francie

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / BRAMBORY / 




INGREDIENCE: 4 lžíce oleje, 5-6 pórků, 1,5 kg brambor, sůl, mletý pepř, 400 g tvrdého sýra, muškátový oříšek, 200 ml kysané smetany, 100 g másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do kotlíku nebo zapékací misky dáme olej a klademe vrstvy surovin. Na tenká kolečka nakrájený pórek jako první, pak vrstvu strouhaných brambor, osolíme, vrstvu koleček pórku, opepříme, vrstvu strouhaného sýra se špetkou strouhaného muškátového oříšku, atd. Vrstvy opakujeme až do zpracování surovin. Vše přelijeme kysanou smetanou, zasypeme zbylým strouhaným sýrem a poklademe plátky másla. Zapékáme asi 1 hodinu a podáváme v kotlíku..



BRAMBOROVÝ KOTLÍK S PÓRKEM – Francie BRAMBOROVÝ KOTLÍK S PÓRKEM – Francie




QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz


Průměr:  2,88 | Hodnotilo: 280 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz