SMAŽENÉ FAZOLKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 800 g sterilovaných fazolových lusků, sklenka vína, 3 vejce, hladká mouka, tuk na smažení, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Fazolky scedíme a necháme okapat. Potom je namočíme do těstíčka, které připravíme z vajec, mouky a vína. Dobře ušlehané těstíčko osolíme a opepříme. Obalené fazolky smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s bramborovou kaší.



SMAŽENÉ FAZOLKY. SMAŽENÉ FAZOLKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,76 | Hodnotilo: 508 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz