NEAPOLSKÉ TĚSTOVINY II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / TĚSTOVINY / 




INGREDIENCE: 400g makaronů nebo penne, 200g vepřové kýty, 100g anglické slaniny, 100g cibule nebo pórku, 100g celeru, 100g sýra Eidamu, 100g rajčat, 1 palice česneku, ml. nové koření, ml. pepř, bobkový list, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Těstoviny uvaříme běžným způsobem na skus. Na nudličky nakrájíme slaninu, kterou roztavíme a osmažíme na ní kousky masa ochuceného pepřem a novým kořením. Přisypeme kolečka pórku, nudle celeru a rajčat, dosolíme a přidáme bobkový list. Podusíme asi 10 min. a vlijeme na talíř s připravenými těstovinami. Posypeme strouhaným sýrem a můžeme každou porci ještě krátce zapéci. Velmi chutné a rychle připravené jídlo pro větší jedlíky.



NEAPOLSKÉ TĚSTOVINY II. NEAPOLSKÉ TĚSTOVINY II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,93 | Hodnotilo: 681 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz