PAŘÍŽSKÉ KROKETY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




INGREDIENCE: 100g rýže, 1 celer, 50 g másla, polévka, 2 vejce, sůl, pepř, strouhanka, tuk na smažení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rýži uvaříme ve větším množství osolené vody, scedíme a propláchneme Oloupaný celer nastrouháme na malé nudličky a dusíme na másle. Podle potřeby podlijeme polévkou nebo vodou. Měkký spojíme s připravenou rýží, osolíme a opepříme. Do této směsi rozklepneme vejce, promícháme a lžící vykrajujeme krokety, které obalujeme ve strouhance a dozlatova smažíme. Hodí se k pečeným i k dušeným masům, k dušené zelenině, ale můžeme je podávat i jako samostatný pokrm s hlávkovým salátem zalitým kyselou smetanou nebo jogurtem; do této zálivky přidáváme citrónovou šťávu, sladkou papriku a na špičku nože hořčice.



PAŘÍŽSKÉ KROKETY. PAŘÍŽSKÉ KROKETY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,75 | Hodnotilo: 515 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz