SMAŽENÉ JEHNĚČÍ MASO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Jehněčí maso smažíme také tím způsobem, že hrudí nejprve spaříme, aby zbělelo, a potom je uvaříme v tučné slané polévce s nakrájenou cibulí. Měkké maso dáme na mísu vychladnout, vykostíme je a nařežeme z něj úhledné řízky. Polévku, ve které se vařilo, zapražíme světlou máslovou jíškou, zalijeme bílým vínem a zahustíme žloutkem. Nakonec přidáme citrónovou šťávu a omáčku necháme vychladnout. Řízky v ní řádně omočíme, narovnáme na olejem potřenou mísu a dáme do ledničky. Je-li omáčka na nich už tuhá, smočíme je ve vejci, obalíme ve strouhance a smažíme.

SMAŽENÉ JEHNĚČÍ MASO. SMAŽENÉ JEHNĚČÍ MASO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 560 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz