SMAŽENÝ KRÁLIK PO FRANCOUZSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 




POSTUP PŘÍPRAVY:
Králíka nakrájíme a ponoříme asi na 2 hodiny do marinády.
Několikrát jej během té doby obrátíme, aby všechny kousky stejnoměrně nasákly.
Pak jednotlivé porce utěrkou osušíme, obalíme ve strouhance smíchané s moukou osmažíme v horkém tuku.
Kolečka cibule z marinády osmažíme a rovněž položíme na králíka.
Marinádu si připravíme tímto způsobem; stejný díl vody a vinného octa, cibuli krájenou na kolečka, petrželku, bobkový list, celý pepř a sůl svaříme dáme vychladnout.
Do vychladlé marinády nakládáme.



SMAŽENÝ KRÁLIK PO FRANCOUZSKU. SMAŽENÝ KRÁLIK PO FRANCOUZSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,86 | Hodnotilo: 505 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz