INGREDIENCE: 8 kedluben, 100 g krůtího salámu, 100 g pečeného kuřecího masa a 50 g anglické slaniny, 30 g strouhanky, l vejce, strouhaný muškátový oříšek, 20 g másla, pepř, trochu hladké mouky, sůl, pažitka. POSTUP PŘÍPRAVY: Mladé oloupané kedlubny podusíme. Seřízneme vršky a vnitřky vydlabeme. Krutí salám, pečené kuřecí maso a anglickou slaninu umeleme, smícháme s vydlabanou dření, zahustíme strouhankou a okořeníme pepřem a strouhaným muškátovým oříškem. Pak spojíme vejcem a podle chuti dosolíme. Promícháme a připravenou směsí plníme kedlubny. Přiklopíme seříznuté části, sepneme párátky a dusíme doměkka. Hotové kedlubny vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Porce na talířích přelijeme šťávou a ozdobíme kouskem čerstvého másla a nasekanou pažitkou.