xkuchtik.cz

 

RYBÍ SALÁT S CELEREM.

 

INGREDIENCE: 500g rybího filé, 2 cibule, 1 velký jogurt, 1 sýr lučina, malá sklenka sterilovaného celeru, 1 citrón, 1 lžíce hořčice, bylinková sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rybu uvaříme do měkka v osolené vodě spolu s cibulí a šťávou z půlky citrónu. Scedíme, vychladíme a nakrájíme na drobné kousky. Zalijeme bílým jogurtem s majonézou, lžíci hořčice s nadrobno usekanou čerstvou cibulkou. Sterilovaný celer scedíme, necháme okapat a pak jemně vmícháme do salátu. Dochutíme bylinkovou solí, citrónovou šťávou a můžeme obložit čtvrtkami rajčat a olivami.

 


Vloženo:21. 9. 1999  
http://www.xkuchtik.cz