xkuchtik.cz

 

CHALUPÁŘSKÝ GULÁŠ

 

INGREDIENCE: 1 konzerva vepřového a 1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě, 2 cibule, 3 brambory, sůl, pepř, 1 malá feferonka, polovina květáku, 3 mrkve, 1 kedlubna, 4 rajčata, 2 papriky, 3 stroužky česneku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájenou cibuli podusíme na tuku z konzerv, přidáme na menší kousky rozdělené maso a podusíme. Na tuku osmahneme růžičky květáku, kolečka mrkve, plátky kedlubny a brambory nakrájené na kostičky. Podlijeme vodou a dusíme. Po chvíli přidáme feferonku, nudličky paprik a oloupaná, pokrájená rajčata. Zeleninu vydusíme přidáme utřený česnek, smícháme s masem, podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.

 


Vloženo:30. 4. 2009  
http://www.xkuchtik.cz