xkuchtik.cz

 

NADÍVANÉ TELECÍ HRUDÍ PO ITALSKU.

 

INGREDIENCE: 500g telecího hrudí, 60g másla, trochu cibule a mouky. Nádivka: 30g másla, 2 žloutky, 100g syrového telecího masa, 50g šunky, 50g mortadely, 50g makarónů, 10g parmazánu, mletý pepř, sníh ze dvou bílků, zelená petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Hrudí zbavíme kostí, opereme, uděláme do něho kapsu a osolíme je zevně i navrchu. Nyní připravíme nádivku: do utřeného másla se solí a žloutky zamícháme sekané syrové telecí maso, vařenou šunku, mortadelu, uvařenou těstovinu, strouhaný parmazán, sekanou zelenou petrželku a mletý pepř. Nakonec přidáme zlehka sníh ze dvou bílků. Hrudí naplníme, zašijeme a pečeme je na kostech a na másle s plátky cibule jako každé jiné.

 


Vloženo:16. 4. 2000  
http://www.xkuchtik.cz