xkuchtik.cz

 

MINUTKOVÝ GULÁŠ S LEČEM A ŽAMPIÓNY.

 

INGREDIENCE: 500g vepřové kýty, 4 lžíce sádla, 2 menší cibule, špetka hladké mouky 1 lžička mleté sladké papriky, 60g žampiónů, 2 feferonky, 8 lžic sterilovaného leča, worcester, 1 lžíce kečupu, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, zprudka opečeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Po zpěnění ji zaprášíme moukou, osmahneme, vmícháme mletou sladkou papriku, potom na plátky nakrájené žampióny a drobně rozsekané feferonky; zalijeme několika lžícemi vody a podusíme dvě minuty. Přidáme sterilované lečo, kečup, worcester, sůl, dobře prohřejeme a podáváme. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory nebo slané pečivo.

 


Vloženo:12. 3. 2000  
http://www.xkuchtik.cz