xkuchtik.cz

 

HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČESNEKU (NÍZKOENERGETICKÝ).

 

INGREDIENCE: 500g hovězího masa, 1 cibule, 5 stroužků česneku, sůl, 4-5 lžic rajčatového protlaku, 1 lžička mouky, citrónová šťáva, pepř, worcester. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostky a nasucho opečeme na teflonové pánvi. Potom přidáme drobné pokrájenou cibuli, rozsekaný česnek, osolíme, podlijeme a dusíme pod pokličkou. Když je maso poloměkké. přidáme rajčatový protlak, šťávu zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou ve třech lžících vody a dále dusíme. Když je maso měkké, přidáme citrónovou šťávu (zakápnout), opepříme, dosolíme a dochutíme worcesterem.

 


Vloženo:10. 3. 2000  
http://www.xkuchtik.cz