Ingredience: 
1 celý králík a menší kousek bůčku
Na nálev potřebujeme: 
4 vajíčka celá, 
2 lžíce sojové omáčky, 
1 lžíce worčestru, 
1 lžíce magi, feferonku nebo špetku pálivé papriky, 
5-10 stroužků prolisovaného česneku, 
1 lžíce solamylu, 
1/2 lžičky majoránky, 
1/2 lžičky cukru, sůl dle potřeby.
Postup přípravy:
na nálev promícháme vidličkou. 
Králíka naporcujeme a osolíme a vložíme alespoň přes noc do připraveného nálevu. 
Maso a nálev opět řádně promícháme. 
Druhý den vložíme maso i s nálevem do sádlem vymazaného pekáče a pečeme obvyklým způsobem nejdříve do měkka a potom do zružovění masa. 
Je nutné během pečení nálev zamíchat , oddělit od pekáčku. 
Nálev se krásně "zdrcne" má vynikající masovočesnekovou chuť, a je vhodný pak na polití knedlíků. 
Jako příloha je vhodné zelí.
Recept od: Aleny