xkuchtik.cz

 

PRAŽSKÝ FLAMENDR

 

INGREDIENCE: 300 g vepřového masa, 2 malé cibule, 2 velké zelené papriky, 1 lžíce hl. mouky, 2 lžíce oleje, 3 1 lžíce kečupu worcester, sůl, pepř křen . POSTUP PŘÍPRAVY: Libovolné vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Očištěnou papriku nakrájíme na jemné nudličky. Maso prosypeme hladkou moukou a opečeme na olejem vytřené teflonové pánvi. Potom přidáme nakrájenou cibuli a papriku. Když cibule zesklovatí, podlijeme vše trochou vody nebo vývaru a necháme dusit. Měkké maso dochutíme kečupem a worcesterem. Před podáváním jednotlivé porce posypeme strouhaným křenem. Podáváme s tmavým pečivem a zeleninovým salátem.

 


Vloženo:24. 8. 2011  
http://www.xkuchtik.cz