xkuchtik.cz

 

NEAPOLSKÉ TĚSTOVINY II.

 

INGREDIENCE: 400g makaronů nebo penne, 200g vepřové kýty, 100g anglické slaniny, 100g cibule nebo pórku, 100g celeru, 100g sýra Eidamu, 100g rajčat, 1 palice česneku, ml. nové koření, ml. pepř, bobkový list, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Těstoviny uvaříme běžným způsobem na skus. Na nudličky nakrájíme slaninu, kterou roztavíme a osmažíme na ní kousky masa ochuceného pepřem a novým kořením. Přisypeme kolečka pórku, nudle celeru a rajčat, dosolíme a přidáme bobkový list. Podusíme asi 10 min. a vlijeme na talíř s připravenými těstovinami. Posypeme strouhaným sýrem a můžeme každou porci ještě krátce zapéci. Velmi chutné a rychle připravené jídlo pro větší jedlíky.

 


Vloženo:18. 8. 2002  
http://www.xkuchtik.cz